cover photo

Book Fabelagtige cocktails med bartender

Hvis du gerne vil forkæle dine gæster lidt ekstra til dit arrangement, kan det anbefales at leje en professionel bartender til at komme og lave lækre cocktails. Cocktails der smager fremragende, men også præsenterer sig flot til anledningen. Vores bartendere kan lave et stort udvalg af cocktails, så der er noget til enhver smag.

Du kan få skræddersyet cocktail-løsningen, så det passer lige netop til din fest.

Vi sørger for profesionelle bartendere og medbringer alt udstyr til festen, så alt du skal gøre er at glæde dig til smagfulde cocktails.

Godt at vide

Vi står for alt det praktiske omkring cocktails, bartendere og servering, så I roligt kan læne jer tilbage og nyde jeres arrangement.

Uanset hvor mange gæster I har til jeres arrangement, står vores profesionelle bartendere klar til at yde jer en god service og skænke fabelagtige cocktails over disken. Vi kan levere til både mindre sammenkomster og store arrangementer, og kan tilpasse løsningen lige til jeres behov.

Cheers!


Book Fabelagtige cocktails med bartender

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Fabelagtige cocktails med bartender vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Fabelagtige cocktails med bartender på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk