cover photo

Book Mahamad Habane

Mahamed Habane bliver aldrig nervøs, vi tror faktisk ikke han forstår den følelse. Mahamed går ind på alle scener med et kæmpe smil og glæder sig altid til det, uanset om han skal på til en mindre konfirmation eller om han skal optræde til Zulu comedy galla foran hele Danmark.

Mahamed snakker om det åbenlyse, han er sort i et hvidt Danmark, han har somalisk baggrund, men er mere Aarhusianer end de mange tilflyttere. Når Mahamed fortæller om de anderledes oplevelser han får, så kan man ikke andet end at skraldgrine og elske ham og hans historier.

Du har garanteret allerede set ham i fjernsynet, nogen gange har du forvekslet ham med Melvin Kakozaa, men det er faktisk Mahamed du har grint af og med utallige gange.

Kendt fra

  • Zulu Comedy Galla
  • Onemanshow: Man in Black
  • Utallige scener i Danmark

Få en smagsprøve på Mahamad Habane


Anmeldelser

I onsdags havde Natteravnene Tilst fornøjelsen af at kunne byde borgerne i Tilst indenfor til et virkelig godt comedyshow med Mahamad Habane. De 250 pladser forsvandt meget hurtigt, og alle havde en forrygende aften. Mahamad performede helt fantastisk, og kinderne var godt ømme ved showets afslutning. Mahamad har selv gået på Gymnasiet i Tilst, og derfor kom flere gode jokes og anekdoter fra tiden på Langkær, som det hed dengang. Tusind tak for et fedt show, Mahamad!


Camilla Diener

Natteravnene

Book Mahamad Habane

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Mahamad Habane vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!I onsdags havde Natteravnene Tilst fornøjelsen af at kunne byde borgerne i Tilst indenfor til et virkelig godt comedyshow med Mahamad Habane. De 250 pladser forsvandt meget hurtigt, og alle havde en forrygende aften. Mahamad performede helt fantastisk, og kinderne var godt ømme ved showets afslutning. Mahamad har selv gået på Gymnasiet i Tilst, og derfor kom flere gode jokes og anekdoter fra tiden på Langkær, som det hed dengang. Tusind tak for et fedt show, Mahamad!


Camilla Diener

Natteravnene

Kontakt

Mahamad Habane på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk