cover photo
  • Lars Rs

    Artist

Book Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen, kalder Lars Rs sit fordrag..

Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at jeg har været fuld og skæv i 23 år og siddet 11 år i fængsel.

På trods af at Lars Rs har levet næsten halvdelen af sit liv i de mørkeste afkroge af livet så han har ikke nogen han kan skyde skylden på, for at det endte som det gjorde.

Lars Rs kommer fra en god kernefamilie, hvor han er tredje barn, men på trods af at han kommer fra en god barndom, så endte han i helvede på jord og næste stop var kirkegården eller at finde en ny måde at leve på.

Lars Rs vil fortælle om hvordan det var og hvordan kampen mod hans indre dæmoner endte i det gode liv som han lever idag.
Lars Rs har ikke fået noget foræret her i livet og har selv måtte kæmpe sig tilbage til det gode liv, som i dag er noget der ligner villa, volvo og vovse.
Lars Rs foredrag bevæger sig på grænsen mellem det alvorlige, skøre, absurde og humoristiske og han har endnu ikke fået et spørgsmål, han ikke vil svare på.

Kendt fra

  • Foredragsholder gennem 15 år
  • Produceret podcasten En narkoman og en alkoholiker sidder på en bænk udgivet af Hus Forbi
  • Standup komiker fra 2012 til 2020
  • Guide hos Gadens Stemmer i fire år.

Book Lars Rs

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Lars Rs vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Lars Rs på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk