cover photo

Book Jonathan Christensen Tourettes

Jonathan er en meget ung komiker.
⭐️Er kendt fra TV2 Nord, TV2 play, Aftenshow på DR, Sociale medier ⭐️

Han har optrådt på store scener såsom Operaen i København, Aalborg Awards og Comedy Zoo og har rejst rundt i hele landet for at underholde tusindvis af mennesker 🎤 Selvom han udfordres af Tourettes, lader Jonathan sig ikke hæmme og fortsætter med at levere komiske fortællinger og sprede glæde.

Allerede i en ung alder på 20 år begyndte Jonathan at optræde og lave sjov for at få opmærksomhed. Da han ikke var særlig god i skolen, blev han nødt til at tænke ud af boksen for at få de andre børn til at acceptere ham. Han opdagede hurtigt, at komik var vejen til at blive accepteret og fik mere og mere lyst til at få andre til at grine.

For nogle år siden udviklede Jonathan Tourettes, men han vendte det hurtigt til sin fordel og bruger det nu som en særlig evne i sine shows. Han formår at få publikum til at grine både af hans tics og de historier, de frembringer.

Få en smagsprøve på Jonathan Christensen Tourettes


Book Jonathan Christensen Tourettes

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Jonathan Christensen Tourettes vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Jonathan Christensen Tourettes på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk