cover photo

Book Flødebollekursus

Har du endnu ikke kastet dig ud i kunsten at lave dine egne flødeboller, eller har du måske forsøgt dig med et knapt så imponerende udfald? Så er et flødebollekursus et oplagt valg som et underholdende indslag til dit næste arrangement.

Bestiller du et flødebollekursus, kommer der en erfaren flødebolle-mester ud og giver jer et kursus i at lave de lækreste flødeboller helt fra bunden. Alt udstyr og ingredienser bliver medbragt af flødeboller-mesteren til jeres arrangement, så det er lige til at gå til.

Flødebollekurset er egnet til dig, som gerne vil give en lærerig og underholdende oplevelse i det søde køkken, med tips og tricks som deltagerne kan bruge, hvis de skal lave flødeboller en anden gang.
Deltagerne får lov til at tage de flødeboller med hjem, som de selv har lavet under kurset.

Populær aktivitet

I øjeblikket er flødebollekurser meget eftertragtede, og det vil med sikkerhed falde i god jord til jeres arrangement. Flødebollekurset er både sjovt og inspirerende, og det giver jer mulighed for at prøve kræfter med jeres håndelag, når skum skal piskes, chokolade tempereres og flødeboller skal overtrækkes.

Send os en forespørgsel, hvis du vil høre mere om mulighederne for et underholdende (og lækkert) flødebolle-kursus!


Book Flødebollekursus

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Flødebollekursus vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Flødebollekursus på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk