cover photo

Book Christian Fuhlendorff

Christian bevæger sig konstant på grænsen mellem det psykotiske og det helt sorte i sin komik, hvilket giver ham et særpræg, som ikke ses hos andre komikere. Som et sort hul, drager Christian dig ind i sit fantastiske univers, hvor han vender din verden på hovedet, og som et synsbedrag ændre selve den realitet du troede var din virkelighed.

Christian Fuhhlendorff fik sit gennembrud i 2007 med showet “Mit første one man show”. Herefter har den alsidige kunster bl.a. benyttet sit talent som både radiovært, tv-vært og skuespiller. I 2009 optrådte Christian i tv serien “Kristian”, der blev sendt på TV2 Zulu, hvor Christian selv var tekstforfatter og hovedrolleindehaver. Christians talent indenfor improvisation har danskerne kunnet nyde godt af i TV2 udsendelser som “Rundt på gulvet, og Klipfiskerne”

Kendt fra

Hele seks onemanshows er det blevet til for Christian, og udover disse bør følgende også nævnes: Talegaver til børn, Comedy Aid, stand-up.dk, stand-up-date, og utallige besøg på Comedy Zoo.

 

Få en smagsprøve på Christian Fuhlendorff


Book Christian Fuhlendorff

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Christian Fuhlendorff vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Christian Fuhlendorff på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk