cover photo

Book Nicolaj Mogensen

Magisk topunderholdning til jeres næste arrangement!

 

Professionel tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen har mere end 16 års erfaring og +500 optrædener bag sig. Han har optrådt ved arrangementer som konfirmationer, bryllupper, julefrokoster, firmafester og alt derimellem, og derfor ved han lige nøjagtig, hvordan den bedste oplevelse iscenesættes og skabes.

 

Når Nicolaj træder på scenen, gør han det med enormt overskud, stort energiniveau og sit arsenal af kvalitetseffekter, hvilket medvirker til et show, som i dén grad vil blive talt om og husket efterfølgende – måske endda for resten af livet. Med en skarp kombination af trylleri og mentalisme sikrer Nicolaj en WOW-oplevelse, som vil få publikum til at spærre øjnene op i ren og skær fascination.

 

Som rendyrket entertainer går Nicolaj højt op i underholdningsværdien. Den sørger han blandt andet for ved at inkludere en masse komik, så han er sikker på, alle får grinet grundigt igennem. Derudover skiller Nicolaj sig ud i sin måde at inddrage publikum på, for på den måde at opnå en både mere nærværende og personlig oplevelse.

 

Hvad venter du på? Book et show med Nicolaj til den næste fest – du vil ikke fortryde det!

Få en smagsprøve på Nicolaj Mogensen


Book Nicolaj Mogensen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Nicolaj Mogensen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Nicolaj Mogensen på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk