cover photo

Book Brainstorm – Hypnose og manipulation

Hypnotisør Mads Aggerholm og mentalist Adam Aldridge har kombineret deres ekspertise for at skabe det enestående show “Brainstorm.” Dette show er blevet varmt modtaget af publikum overalt, der har oplevet en underholdende, sjov og dybt imponerende forestilling, der passer perfekt til alle typer begivenheder.

“Brainstorm” er en unik oplevelse, der udforsker de fascinerende aspekter af vores hjerne. Showet kombinerer to spændende discipliner: tankekontrol, tankelæsning, manipulationer og hypnose. Publikum bliver taget med på en rejse ind i den mystiske verden af sindets kræfter og får mulighed for at opleve disse fænomener på tæt hold.

“Brainstorm” er ikke kun forbeholdt en bestemt type begivenhed; det kan tilpasses enhver lejlighed. Om det er en firmafest, et bryllup, en fødselsdag eller enhver anden begivenhed, hvor du ønsker at give dit publikum en uforglemmelig oplevelse, er dette show det perfekte valg.

Med Mads Aggerholm og Adam Aldridge’s “Brainstorm” kan du være sikker på at levere en uforglemmelig og tankevækkende oplevelse til dit publikum, en oplevelse, de vil tænke tilbage på med begejstring i lang tid fremover. Gør din begivenhed mindeværdig med “Brainstorm” – en dybt fascinerende rejse ind i sindets mysterier.

Der er også mulighed for at booke foredrag/demo shows hvor der vises forskellige hypnose ting og manipulationer og der kan spørges ind til alt omkring hypnose og manipulation med mulighed for at lære lidt teknikker.

Showet: Brainstorm kan passe til firmafester, bryllupper, fødselsdag eller andre events hvor publikum virkelig skal have en oplevelse de sent vil glemme.

 


Book Brainstorm – Hypnose og manipulation

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Brainstorm – Hypnose og manipulation vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Brainstorm – Hypnose og manipulation på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk