Vanvittig Verdenshistorie tourplan:

 • 10/01-2023

  10 JANUAR 2023

  TIRSDAG 20:00

  AalborgUDSOLGT

  Musikkens hus

  KØB BILLETTER
 • 18/02-2023

  18 FEBRUAR 2023

  LØRDAG 19:00

  KøbenhavnFå billetter

  Nørrebro Teater

  KØB BILLETTER
 • 19/03-2023

  19 MARTS 2023

  SØNDAG 19:00

  Aarhus

  Musikhuset Aarhus

  KØB BILLETTER
 • 01/12-2060

  01 DECEMBER 2060

  ONSDAG 00:00

  Køb Merchandise her

  Findes på shoppen!

  KØB BILLETTER

Varm op til showet Vanvittig Verdenshistorie!

Vanvittig Verdenshistorie podcast LIVE

Vanvittig verdenshistorie Merch her!

Oplev comedy makkerparret Peter Løhde og Alexander Janku kaste sig ud i Vanvittige Verdenshistorie med kolde fadøl og vilde historier i Musikhuset.

Nu har du chancen for at være med på forreste række, når komikerne Peter Løhde og Alexander Jankus går på scenen i Musikhuset og fortæller røverhistorier fra virkeligheden med deres skæve og sjove comedy-podcast Vanvittige Verdenshistorie.

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dykker værterne Peter Løhde og Alexander Janku ned i de skøreste, underligste og mest du-tror-det-er-løgn-agtige øjeblikke i verdenshistorien. Alt sammen fortalt over en kold øl. I 2021 tager de næste skridt og flytter fra studiet og ud foran live-publikummer rundt om i landet, hvor de vil optage en række specialafsnit. Og et af dem bliver i Musikhuset.

Populær podcast

De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et halvt år er Vanvittig Verdenshistorie strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark. Med over en halv million downloads og 50 afsnit i rygsækken drager de nu ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peter og Alexander – eller hvis du blot vil vide mere, kan du besøge vanvittigverdenshistorie.dk.

Showet inkluderer opvarmning, optagelse og en efterfølgende Q&A-session, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål omkring alt mellem himmel og jord i relation til Vanvittig Verdenshistorie. Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse.

Køb billet

Find billetter til andre shows i nærheden af dig!

Se alle liveshows