Niels Nielsen – Momenter Af Spænding tourplan:

 • 01/02-2025

  01 FEBRUAR 2025

  LØRDAG 20:00

  Odense

  Studenterhuset

  KØB BILLETTER
 • 22/02-2025

  22 FEBRUAR 2025

  LØRDAG 20:00

  Aarhus

  Aarhus Musikhus

  KØB BILLETTER
 • 26/02-2025

  26 FEBRUAR 2025

  ONSDAG 20:00

  Aalborg

  Event Aalborg Comedy Club

  KØB BILLETTER
 • 28/02-2025

  28 FEBRUAR 2025

  FREDAG 20:00

  København

  Bremen Teater

  KØB BILLETTER

Niels Nielsen - Momenter Af Spænding

Niels Nielsen er langt om længe klar med sit første soloshow ”MOMENTER AF SPÆNDING”. Det bliver et comedy-show, der på trods af titlen, er spækket med overraskende drejninger og sindssygt sjove jokes fra start til slut. Præcis som vi kender Niels fra både hans sketches, sange og ikke mindst altid veloplagte stand up.

Selv siger Niels om showet: ”Hele den her pressetekst er faktisk skrevet af mig. Jeg har bare valgt at gøre det i tredje person udelukkende for, at det virker mindre som om, jeg roser mig selv.”

Anyway!

For du sidder garanteret stadig og tænker: ”Men hvad pokker handler det show om!?”
Og der kan du bare slappe helt af igen, for det kommer nu:

Det handler nemlig helt enkelt om livets små MOMENTER AF SPÆNDING! Det er de ting, der, uden man tænker over det, holder gang i hverdagen og sørger for, at det hele ikke bliver alt for trivielt. De får helt almindelige dage til at gå fra ’en som alle andre’, til den dag, hvor man troede, man så et egern ude på parkeringspladsen, der så viste sig bare at være en død rotte, hvilket igen var meget heldigt, da man allerede havde kørt den ned.

Og hvor ville vi være uden den lille spænding, det giver at stå foran 10 forskellige affaldsspande med en pizzabakke og prøve at komme i tanke om, om den nu skal i pap, eller det i virkeligheden er en form for brunt metal? Eller det adrenalinsus det giver at mærke ens fod lige glide et kort sekund, for så med det samme at få fat igen? Uden tvivl et kedeligere sted!

”Jojo,” tænker du. ”Men kan man få nok sjov ud af det til et helt show?”
Det kan man, hvis man hedder Niels Nielsen (red. Og det gør jeg)!

Så køb en billet, læn dig tilbage og glæd dig til en aften i de tryggeste comedy-hænder, når Niels (red. Det er stadig mig) byder indenfor til et show fyldt med MOMENTER AF SPÆNDING!

Vi ses!

Skal Niels ud til jeres arrangement? –> www.bentertained.dk/artist/niels-nielsen
 

 

Køb billet

Find billetter til andre shows i nærheden af dig!

Se alle liveshows