Kristian Corfixen – Sygeplejersken tourplan:

 • 07/03-2024

  07 MARTS 2024

  TORSDAG 19:30

  Aalborg

  AKKC

  KØB BILLETTER
 • 10/03-2024

  10 MARTS 2024

  SØNDAG 19:00

  København

  Bremen Teater

  KØB BILLETTER
 • 18/03-2024

  18 MARTS 2024

  MANDAG 19:00

  Aarhus

  Musikhuset Aarhus

  KØB BILLETTER
 • 21/03-2024

  21 MARTS 2024

  TORSDAG 19:00

  Nykøbing Falster

  Nykøbing Falster Teater

  KØB BILLETTER

Sygeplejersken

Kristian Corfixen, forfatteren bag den anmelderroste bog “Sygeplejersken”, holder live foredrag om den spektakulære sygeplejerskesag fra Nykøbing Falster Sygehus, som nu er blevet til en Netflix-succes.

Kristian Corfixen, journalist og forfatter, der til daglig arbejder på Politikens indlandsredaktion, vil præsentere et eksklusivt live foredrag om sin dokumentariske beretning “Sygeplejersken”. Bogen har længe toppet bestsellerlisterne og giver et unikt indblik i en af de mest bemærkelsesværdige drabssager i dansk retshistorie.

Foredraget vil afsløre politiets efterforskning og præsentere detaljer, der aldrig tidligere har været offentligt kendt. Kristian Corfixen vil dele sin research og rekonstruere hele forløbet, der førte til fængselsdommen på 12 år til sygeplejersken Christina Aistrup Hansen, der forsøgte at slå patienter ihjel under sine vagter.

Bogen “Sygeplejersken” har modtaget anerkendelse og blev senest tildelt FUJ’s Formidlingspris for at være årets bedst formidlede undersøgende historie. Nu har den fascinerende historie også nået skærmen som en Netflix-succes, og dette live foredrag er en unik mulighed for alle, der ønsker at dykke endnu dybere ned i sagen og høre mere fra forfatteren selv.

Det live foredrag vil omfatte en interaktiv diskussion med Kristian Corfixen og give publikum mulighed for at stille spørgsmål og få yderligere indblik i sygeplejerskesagen. Dette er en enestående lejlighed til at møde forfatteren og deltage i en meningsfuld samtale om emnerne i bogen.

Deltag i live foredrag med Kristian Corfixen – “Sygeplejersken”.

Køb billet

Find billetter til andre shows i nærheden af dig!

Se alle liveshows