Iværksætter Historier tourplan:

 • 10/01-2024

  10 JANUAR 2024

  ONSDAG 19:00

  København

  Hotel Cecil

  KØB BILLETTER

Iværksætter Historier

Som en spændende milepæl i podcastens historie, er Iværksætterhistorier nu klar til at gå LIVE for første gang foran et publikum. Denne særlige begivenhed finder sted på Hotel Cecil i København den 10. januar 2024. Det bliver en enestående chance for lyttere og iværksætterentusiaster at opleve deres yndlingspodcast i en unik atmosfære.

Med over 1 million årlige afspilninger har Iværksætterhistorier opbygget en dedikeret lytterskare, der elsker at dykke ned i danske iværksætteres inspirerende rejser. Med to ugentlige udgivelser har podcasten skabt et rum, hvor lytterne kan blive berørt, motiveret, imponeret og klogere ved at lytte til hudløst ærlige historier om både op- og nedture, fejltrin og succeser. Det er også her, at lytterne kan nyde sjove og rørende anekdoter fra iværksætternes liv.

Værten, Mark Anthony, har været med hele vejen og har stået i spidsen for næsten 300 episoder. Hans evne til at få iværksætterne til at åbne op og dele deres dyrebare erfaringer har gjort podcasten til en af de mest populære inden for iværksætteri i Danmark.

Nu, med den kommende live-optræden på Hotel Cecil, får lytterne en enestående mulighed for at opleve podcasten på en helt ny måde. Stemningen og energien fra publikum vil give en ekstra dimension til historierne, der deles. Det bliver en aften fyldt med indsigt, inspiration og måske endda nogle overraskelser. En begivenhed, som enhver iværksætterinteresseret person ikke bør gå glip af.

Så sæt kryds i kalenderen den 10. januar 2024 og vær klar til at opleve Iværksætterhistorier LIVE på Hotel Cecil i København. Det bliver en aften, der vil blive husket i lang tid som et særligt øjeblik for både podcasten og dens dedikerede lytterskare.

Køb billet

Find billetter til andre shows i nærheden af dig!

Se alle liveshows