< se en anden komiker

Impro-comedy & live-skuespil

UHA!

UHA! vandt i 2018 & 2019  ”DM i Impro comedy”, og de har definitivt slået sig fast som en comedy-gruppe der med garanti kan give jer et forrygende show, og en oplevelse lidt udover det sædvanlige!

Deres optræden vil efterlade jer med latterkramper og noget at snakke om i dagevis. Komikerne i UHA! leverer aktuel komik og et virvar af sketches i et hæsblæsende tempo, skabt i nuet, og på publikums præmisser. Gruppen består af 6 venner der har spillet impro comedy sammen et halvt liv, og derfor har en helt suveræn synergi og dynamik sammen når de leverer deres show.

IMPRO COMEDY

UHA! er en Impro Comedy gruppe der vil give jer et forrygende show lidt udover det sædvanlige. De har nemlig en hemmelig opskrift, bestående af aktuel komik på publikums præmisser i et virvar af sketches og impro Comedy skabt i nuet i et højt tempo.

HVEM ER UHA! IMPRO GRUPPE?

UHA! består af drengegruppen:

Palle Birch, Patrick A. Hansen, Kristian Westad Bertelsen, André Skovgaard Kristensen & Mark Falkenstrøm

Du bør unde dig selv at opleve disse drenge på slap line. Impro gruppen UHA! har vundet DM I Impro Comedy 2018 fordi de kender hinanden så godt, og ud af det kendskab, leverer de et show som ingen anden impro gruppe har mulighed for. Gør dig selv en tjeneste og book i UHA! til dit næste arrangement.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...