< se en anden komiker

Komik, Satire & Impro

Tjelle Vejrup

4.6 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Tjelle Vejrup er kendt som en tilstedeværende og dygtig performer, med en kæmpe portion kækhed og storyteller gen i sin stand-up. Tjelle er bl.a. kendt fra ‘Versus’ på DR1, ‘Rundt På Gulvet’ på TV2, og Finalist ved DM i Stand-up 2013.

KOMIK I ØJENHØJDE

Han ser altid sit publikum i øjnene, og han griber ofte chancen for at improvisere og starte samtaler med publikum i løbet af showet. Med en både tilbagelænet, energisk, impropræget og meget jysk tilgang til tingene, tager Tjelle Vejrup sit publikum med på en underholdende tur rundt i alt hvad der er dansk, fjollet og sjovt.

HVEM ER TJELLE VEJRUP?

Tjelle er underholder helt ind til benet. Tjelle har optrådt i flere år og har den vej igennem gjort sig mange erfaringer med at underholde til både offentlige og private arrangementer. Det er derfor en meget erfaren herre du får ud hvis du vælger Tjelle. Du kender ham måske fra “VERSUS”, hvor han sammen med Hjalte laver udfordringer i programmet, og viser glimt af sit komiske talent.

Mega underholdende show

Tjelle var og optræde for vores frivillige til en festaften. Det var et rigtig sjovt arrangement, og han var god til at inddrage publikum samt aflæse dem og hvor langt han kunne gå. Han kan varmt anbefales.

Anmeldt af Anita Frederiksen d. 17. september 2018

 

Sjov og nærværende stand-up

Tjelle har udviklet sig sindssygt meget som komiker og formår at indtage rummet og har et fantastisk samspil med publikum.

 Anmeldt af Peter Stenum d. 13. november 2016

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...