< se en anden komiker

Manuskript, Komik & Satire

Thomas Hartmann

At kalde Thomas Hartmann arbejdsom vil være en underdrivelse. Han har syv one-man shows, og fem dobbeltshows bag sig, og medvirkede endvidere i seks sæsoner af “stand-up.dk” og “standup live.” Ydermere har han deltaget i “Comedy Aid” og forløberen “Talegaver til børn” sammenlagt nitten gange— alt sammen uden at genbruge materiale.

HJERNEN BAG DANSKE SUCCESER

Thomas’ evne til at skrive kvalitetsjokes i et imponerende tempo har gjort ham til et efterspurgt navn, såvel på scenen som i film- og TV-branchen. Han har skrevet manuskripter til succeser som ”Langt fra Las Vegas”, ”Jul på Vesterbro”, ”Wulffmorgenthaler”, ”Dolph & Wulff”, “Det alt for store Linda P Show” og meget mere.

HVEM ER THOMAS HARTMANN?

Thomas har allerede underholdt i over to årtier og intet tyder på at han har tænkt sig at stoppe lige foreløbigt. Han købte for nyligt i samarbejde med andre komikere, den legendariske comedy klub ‘Comedy Zoo’ og her kan du ofte opleve ham optræde for fulde huse. Hvis du endnu ikke har oplevet Thomas optræde, så er du virkelig gået glip af et rent geni indenfor dansk stand up, og du skylder dig selv at opsøge et show med Thomas.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...