< se andre artister

Komik & Satire

Simon Væver

Simon er diagnosticeret med både depression og A.D.D. Så når Simon optræder, så får man et lidt anderledes, og utroligt morsomt, syn på verden.

GRINEREN DAMP BARN

Simon Væver er en energisk komiker, der rammer bredt min sin charmerende midtjyske humor. Han inddrager publikum i sine fortællinger og observationer, som altid skaber et personligt show. 

Simon behandler de typiske problemstillinger i den almindelige hverdag set fra sit eget perspektiv.

Simon er diagnosticeret med både depression og A.D.D. Så når Simon optræder, så får man et lidt anderledes, og utroligt morsomt, syn på verden.

HVEM ER SIMON VÆVER?

Simon deltog i DM i Stand-up i 2018 og var en af de få, som kvalificerede sig til semifinalerne. Han er også regulær gæst ved Kasper Nielsens Improshow, som jævnligt bliver opført på Comedy Zoo. Han har tre shows i bagagen. Efter Studenterfesten m. Sebastian Dorset, Deprimeret Dampbarn og Midtjysk Middelmådighed m. Søren Dürr.

Brudeparret synes det var godt

Simon fik brugt lidt af materialet om brudeparret 
Inddrog publikum i showet. Brudeparret synes det var godt.

– Anni

Tak for denne gang, Simon!

Simon satte gang i festen til vores julefrokost! Han fik os til at grine ægte, og det var en kæmpe fornøjelse! Tak for det!

– Sebastian Vestergaard

Super underholdende

Vi er rigtig glade for at vi bookede Simon til vores sønners konfirmation, han satte i den grad gang i festen. Super sjov på en intelligent måde, og med sans for de personer han skulle underholde. Vi kan varmt anbefale Simon.

– Marie Louise Krone 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...