< se en anden komiker

Komik & Satire

Simon Talbot

Der er ingen tvivl om at Talbot er et etableret navn med velfortjent succes på den danske comedyscene. Han har to gange været nomineret i kategorien ‘Årets Komiker’ til ZULU Comedy Galla, senest i 2016 for onemanshowet ‘Mr. Copenhagen’. At danskerne er vilde med Simon, afspejles også meget godt på hans Facebook-side, hvor han har rundet imponerende 200.000 følgere.

DANMARKS COMEDY DARLING

Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows ’Damp’ (2011), ’Talle Alene i Verden’ (2013) og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, hvor han optrådte for udsolgte sale over hele landet og som bl.a. høstede 5 stjerner i BT.

HVEM ER SIMON TALBOT?

Simon Talbot kender du med garanti allerede. Han har lavet et stort antal onemanshows hvormed han har turneret landet tyndt op til flere gange. Simon er knald skarp på en scene og når han først har mikrofonen i hånden, så er du sikker på at du får en super oplevelse.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...