< se en anden komiker

Komik, Satire & Vinder i DM i Stand-up 2018

Phillip Devantier

4.9 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Phillip Devantier har netop vundet DM i Stand-up 2018, og kan officielt kalde sig Danmarks sjoveste komiker. I et hårdt felt vandt han d. 7 november 2018 DM i stand-up. Phillip har optrådt siden 2012 og har siden sommeren 2016 levet af det. Han er bosat i Odense og har dermed let mulighed for at komme rundt i hele landet.

PERFEKT TIMING

Phillip skriver gerne målrettet materiale til sine jobs. Derfor har man mulighed for at give ham stikord om konfirmanden, brudeparret, fødselaren,  etc. og han vil prøve så godt han kan at flette disse detaljer ind i sit materiale.

HVEM ER PHILLIP DEVANTIER?

Vinderen af DM I Stand Up 2018 er et rigtig godt bud på underholdningen til jeres næste arrangement. Phillip fortæller sjove og relevante historier fra sit liv, som han har fyldt op med jokes som får dig til at rulle rundt på gulvet af grin. I 2018 optog han sit onemanshow ‘En Rigtig Mand?’. Dette show kan snart ses på TV2, og det er et morsomt og stærkt første onemansshow som Phillip levere.

Ikke sidste gang vi prøver det

Vi følte os virkelig underholdt, det var så sjovt.

– Skovgaard guldsmed – Henning Skovgaard

Rigtig Godt

Phillip gjorde det rigtig godt og der er ikke en finger at sætte på hans optræden.

– Per Kenneth Larsen, Licensadministrator

DBU

Et klart 5 stjernet ja herfra

Kan kun sige det var helt fantastisk . De gjorde bestemt kun festen endnu bedre . Det var så sjovt og både værter og gæster var flade af grin . Mega god ide at bruge 2 til at underholde . De var helt fantastisk underholdende og 2 super flinke og søde fyre .(Benjamin Jeppesen & Phillip Devantier. )

– Camilla

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...