< se en anden komiker

Vært, Konferencier, Komik & Satire

Pelle Lundberg

Pelle Lundberg er en afslappet mand på scenen, der lige nu stormer frem i den danske comedy branche. I 2018  modtog han branchens ros og anerkendelse, da han modtog Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

ROST AF BRANCHEN

Pelle Lundberg har produceret og været vært for indhold til TV2 Zulus Facebookunivers, bl.a. “Din bytur set gennem Bubber”, “En julefrokost med Bubber” og “Medinas 10 års jubilæum”, der alle gik viralt og opnåede mere end 500.000 visninger. Pelle har dermed enorm stor erfaring som vært, og er derfor også et godt valg, hvis der skal bruges en til at styre ordet ved et arrangement.

HVEM ER PELLE LUNDBERG?

Podcaster, komiker, de sociale medier. Pelle har bredt sit talent ud på mange forskellige platforme, og vi er sikre på at du har stødt på et af hans mange forskellige projekter de seneste par år. Er dette ikke tilfældet, så er det på tide du gør noget ved det ihvertfald! Du kan starte med at høre hans podcast “Flyverskjul”, hvor Pelle bruger sin journalistuddannelse til at lave spændende interviews af danske komikere og underholdere – Dernæst kan du tjekke podcasten “Dahlgårds Tivoli Podcast” hvor Pelle gennemgår reality serien som nærmest har fået kult status 20 år efter den blev sendt. Til sidst så kan du svinge ind forbi TV2 Zulus facebookside, og se en af Pelles videoer som virkelig er godt skruet sammen.

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...