< se andre artister

Komik & Satire

Olav Lundsgaard

4.7 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Olav Lundsgaard er kendt for sine selvironikse puchlines og dedikation til at være på scenen og fortælle jokes.  Olav har stor selvironi og bruger gerne sine egne oplevelser og fortællinger i hans optræden.

SELVIRONIENS KONGE

Olav kan få dig til at grine af ting du aldrig havde troet man måtte grine af, og du får med garanti et anderledes og virkelig sjovt show. Olav kender du bl.a. fra: semifinaleplads DM i stand-up (2017), Finaleplads DM i stand-up (2018),  Svendborg Comedy Festival, HCA Comedy Festival, Zulu Comedy Festival & En Fysisk Og En Psykisk (2017).

HVEM ER OLAV LUNDSGAARD?

Olav er en størrelse for sig selv, men heldigvis på den helt rigtige og ekstremt sjove måde! Du bliver budt velkommen ind i Olavs hoved når han optræder, og det er ikke et sted som alle andre, for Olav har nemlig diagnosen GUA (som vidst har ændret navn mange gange, men det nemmere bare at holde sig til et navn) men det betyder bare at Olav kan formulere sig på en helt anderledes måde end sine kollegaer, også kan han faktisk også huske samtlige julekalendere som har været vist i TV, samt hvilket år de blevet vist. Alt dette var med til at føre ham til finalen ved DM I Stand Up ‘ 18, hvor han virkelige fik vist Danmark hans komiske talent.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...