< se andre artister

Komik & Satire

Nicolaj Lange

4.7 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Nicolaj Lange er en af landets største komikere med sine knap 2 meter og 120 kg. Der er derfor tale om en voksen mand på flere måder. Det til trods, er energiniveauet på scenen højt – og det er bl.a. derfor Nicolaj Lange ofte hyres ind som vært og konferencier. Han har blandt andet været vært til Årets Brøl og den nordjyske reklamebranches prisfest to år i træk. Kort og godt 2 meter lang mand for fuld udblæsning.

COMEDY I VERDENSKLASSE

Debuten som komiker kom på Thorups Kælder i Århus, siden da er det gået slag i slag, og Nicolaj Lange har blandt andet optrådt til klubaftener sammen med Brian Mørk, Heino Hansen, Jacob Wilson og Sebastian Dorset. Han har også optrådt mere end 20 gange på Comedy Zoo scenen i København. Derudover har både AaB og Aalborg Pirates også brugt ham til events. I marts 2018 var han vært i  Aalborg Kongres & Kultur Center til AALBORG AWARDS, hvor blandt andre Burhan G skulle præsenteres.

HVEM ER NICOLAJ LANGE?

En 2 meter lang nordjyde står her klar til at underholde til dit arrangement! Nicolaj fortæller om sit liv og de ting man som voksen mand med kone og børn nu en gang må gå igennem i hverdagen. Samtidig er Nicolaj ikke bange for at tage den grove vinkel på sine jokes, og derfor vil han være et rigtig godt indslag hvis I  ikke er bange for at tage lidt pis på hinanden i hverdagen.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...