< se andre artister

Komik & Satire

Mikkel Thorius

Mikkel stormer i øjeblikket frem på den danske comedy scene, og med god grund! I 2018 udgav han sit første onemanshow ‘Hvid Skyld’ på Netflix, og derfra har det taget fart. Mikkel har dog længe været en ekstremt sjov komiker som forstår at tilpasse sin optræden til det publikum han står foran.

FREMADCRUISENDE KOMIKER

Mikkel forstår både at bruge sig selv og sine egne oplevelser i hans comedy, samtidig med han kan se det sjove i hvordan resten af verden fungere i dag. Hvis du har brug for en komiker der med garanti kan få dit selskab igang, så skal booke Mikkel. Mikkel Klint Thorius kender du bl.a. fra: Zulu Comedy Fight Club, Zulu Comedy Festival, Hvid Skyld, Nørgaards Netfix, DM I Stand Up og Comedy Aid.

HVEM ER MIKKEL KLINT THORIUS?

Mikkel har længe været en del af den danske stand up scene, og han er nu begyndte at være en del af den mere etablerede danske stand up scene. Booker du Mikkel til dit arrangement, så er du sikker på at få en komiker som står sikkert på scenen, og leverer et show som vil få dit publikum til at trille rundt på gulvet af grin. Dette gøres med observationer fra hverdagen, og fortællinger om hvad der i følge Mikkel er galt i dagens Danmark.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...