< se andre artister

Komiker & YouTuber

Mads De Krak

5.0 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Mads har på rekordtid etableret sig som en af de største, opkommende navne inden for dansk stand-up. Udover at have været i finalen til DM i stand-up, har han været en af “de nye skyd” på Zulu Comedy festival. Mads er allerede meget populær ved det yngre publikum, hvor han ofte bliver booket til konfirmationer, skole arrangementer, ungdoms arrangementer og andre lign. events.

Vil du have besøg af Mads til din konfirmation?
Husk at få dine forældre til at stå for kontakten til os.

PUR UNGT COMEDY-TALENT

Med sine kun 17 somre på bagen skulle man tro at Mads kun henvendte sig til det yngre publikum, da han bl.a. snakker om hvor frygteligt det er at være en del af ungdommen med alt hvad det indebærer. MEN det mere modne publikum har også taget varmt i mod Mads De krak og kan sagtens være med på de “unges” referencer.

HVEM ER MADS DE KRAK?

Mads kender du måske fra hans onemanshow ‘Hvem Fanden Er Mads De Krak?’ som blevet udgivet på Youtube i 2018. Hvis ikke, så kan du se hele showet lige her ved siden af. Mads har fart på og han stryger frem på den danske stand up scenen lige nu, hjulpet godt på vej af hans youtube kanal som pt. er en af de største for danske stand up komikere. Hvis du gerne vil se et helt nyt talent som du med garanti kommer til at se meget mere til i fremtiden, så er det Mads I skal booke til jeres arrangement.

Alt forløb perfekt

Mange tak fra Alkestrupskolen til en fantastisk fin oplevelse med Mads de Krak og samarbejdet med jeres bookingfirma. Mads fortjener masser af ros og den bedst mulige hjælp til at komme videre frem i verden med sit fag.

– Merete Fledelius, Skoleleder Alkestrupskolen

Oplevelsen var 5 ud af 5 stjerner.

Super godt og mega sjovt. Mads var fantastisk entertainer, der fik publikum med og som fik Marcus med ind i hans show og gjorde det helt personligt. Gæsterne og os vil til enhver tid anbefale Mads. 

Bookinger var nem og altid service minded – og svarer inden for kort tid. 

 

– Lene, Mor til konfirmand

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...