Underholdning til konfirmationen

Få et målrettet stand up show til jeres konfirmationsfest 

 

Hvis I har snakket om at have et sjovt indslag til konfirmationen, så har du fundet det rigtige sted!

Her hos B Entertained har vi stor erfaring med at hjælpe når der skal findes en komiker, som passer til jeres budget og fest. 

Her på siden har vi samlet et par bud på nogle af de populære komikere når det gælder underholdning til konfirmationer,

samt hvilke overvejelser man skal gøre sig, når man overvejer at få en komiker ud til konfirmationen.

 

Først, et par populære bud på underholdning

Mads De Krak

Mads De Krak

Ham der fra Youtube

Konfirmanden kender med garanti Mads fra Youtube. Hans DM I Stand Up klip fra 2017 er set mere end 450.000 gange. Mads kan skrive målrettet og give jeres konfirmand et show de kan relatere til.

 

UHA! Impro Gruppe

UHA! Impro Gruppe

Danmarksmestre I Impro Comedy 2018 & 2019

UHA! er en drengegruppe der har kendt hinanden næsten hele livet, og i 2018 kuliminerede det i en sejr ved DM I Impro Comedy. Her er et bud på noget helt anderledes underholdning, som vil fange alle jeres gæster.

Victor Lander

Victor Lander

Kendt fra bla. DR Ramasjang

Victor kender du måske i forvejen fra hans tv program ‘Sikker & Søn’, eller hans TV pris nominerede program på DR ‘Det store skilsmisseshow’. Victor har over 10 års erfaring på scenen, så man får en meget rutineret komiker, som kan skrive et målrettet show til konfirmanden.

Et forfriskende pust – midt i traditionerne. 

 

Stand up til en konfirmation kan være et sjovt og anderledes indslag, der kan fungere som et godt afbræk midt i alle de traditionelle elementer, som ellers hører sig til ved en konfirmation. 

Vi ved at det er vigtigt, at finde den helt rigtige underholdning til netop jeres fest, både fordi man kun får én konfirmation her i livet, og fordi I gerne vil sikre jer en fest, som både konfirmanden og gæsterne kan tale om flere år ud i fremtiden.

I samråd med jer, gennemgår vi jeres forventninger til hvad underholdningen skal være.

I har helt sikkert en rigtig god idé om hvad jeres gæster vil grine af, men måske ved I ikke hvem og hvad der lige nu er fremme på den danske comedy scene. Lad os derfor bruge vores viden om de forskellige komikere, og deres måde at underholde på, så vi sammen kan finde lige det underholdning, som vil gøre jeres dag helt perfekt.

 

Flere valgmuligheder.

Hvad passer til jer?

Skræddersyet til jer

Når vi har fundet den perfekte komiker til jeres fest, så kan I sammen med komikeren få lavet et skræddersyet show, baseret på jeres stikord og historier.

Noget For Alle

I vil gerne være sikre på, at hele publikum får en sjov oplevelse. Fortæl os om jeres fest og gæster, så finder vi en der passer ind.

Konfirmandens Idol

Har konfirmanden et stort comedy idol? Så kan vi næsten med at garanti få en aftale i stand, så hold endelig ikke igen med selv de største navne.

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...