< se andre artister

Impro & Komik

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen er én af landets bedste improvisations-skuespillere. Du kender ham måske fra fra Live fra Bremen, Go’Aften Danmark, Radio 24Syv eller hans Impro Comedy-show. 

IMPRO COMEDY & SKUESPIL

Dette efterår (2019) er han også at finde på Comedy Zoo ( www.comedyzoo.dk ) og i Skuespilhuset sammen med ensemblet fra Det Kongelige Teater.

 

HVEM ER KASPER NIELSEN?

Kasper er garant for overraskende, stilsikker improviseret comedy med et højt bundniveau. Han har charme og hans varemærke er, at han altid skaber en fantastisk  fællesskabsfølelse i et rum. Desuden skræddersyer Kasper altid sit show, så det passer til lige netop dit event.

Du kender måske allerede Kasper fra et af de mange forskellige tv shows og andre produktioner han har medvirket i, igennem årene:

Livets Vand på Radio 24Syv (2019), Live fra Bremen (2013), Chaufføren, Tue, i Go Aften Danmark (2016/17), Hotel Zimmerfrei (2012), Zulu Comedy Galla (med Specialklassen, 2011) og så har han medvirket i mindre roller i Dybvaad (2013), Klipfiskerne (2015), Det Sene Show med Christian Fuhlendorff (2016), Krejlerkongen (2017), Onkel Rejes Sørøvershow (2017), Tæt på Sandheden med Jonatan Spang og Stormester (2018) etc.

 

FOREDRAG FEJLBARLIG

Det er nemlig vigtigt at fejle!

Som en modvægt til nul-fejls-kulturen som vi har i vores skoler og på arbejdspladsen i dag, har Kasper skabt et foredrag som fokuserer på hvor vigtigt det er at turde fejle. 

For det er nemlig i fejlene at vi lære nye ting om os selv. Det er i fejlene at vi laver nye opfindelser og det er i fejlene at vi for alvor udvikler os som mennesker. Med sine 15 år i underholdningsbranchen som både improvisations-komiker, tv-skuespiller, radiovært, og sin uddannelse som cand.comm. vil Kasper komme med sit take på hvordan vi kan blive bedre til at lytte og forstå de fejl vi laver, så vi kan blive bedre til at vende vores fejl til noget positivt og brugbart.

Det er foredrag, det er comedy og det er publikumsinddragende. 

Glæd dig til at opleve ‘Fejlbarlig’!

 

Jeg har aldrig villet anbefale noget så meget som dette.

Et navn, én mand, Kasper Nielsens impro-show er nok det ypperste indenfor stand up jeg længe har set. Kaspers evne til at florere på en scene, og betage publikum er et yderst sjældent talent. 

– Oscar Funkholm, publikum på Comedy Zoo

Jeg vil varmt anbefale Kasper Nielsen’s Impro Comedy show.

Det er så sjovt, underholdende, overraskende og meget, meget morsomt. Det er sjovt at se stand up komikere og skuespillere komme på glat-is. Men Kasper er en kæmpe støtte for dem på scenen, så det bliver ikke pinligt, kun sjovt.

– Bente Reiman, publikum på Comedy Zoo

Vi kan varmt anbefale Kasper

Vi brugte Kasper som et led i et event hvor vi skulle have introduceret et nyt koncept til vores ledergruppe. Vi valgte et tema hvor karakteren var meget vigtig og Ingen tvivl om at Kasper levede op til vores forventninger. 

– Peder D. Møller, Bunker Holding A/S.

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...