Julefrokost Underholdning

Overvejer i et

sjovt

indslag til

årets

Julefrokost?

 

 I den kommende tid får vi mange henvendelser fra både store og små virksomheder i alle brancher, som ønsket at hyre sjov underholdning til årets julefrokoster.

 

For størstedelen, er det altid en stor succes at pryde aftenen med underholdning. Men for at sikre, at det bliver en god oplevelse, anbefaler vi, at man tager stilling til hvilken type underholdning, der passer bedst til festen, inden man brækker kaffekassen op og hyrer underholdning.

Der er flere ting at overveje når man booker underholdning. Man bør blandt andet overveje hvilken type underholdning, der passer bedst til ens fest, hvorvidt man har de optimale forhold for den type underholdning man ønsker, eller hvor mange penge man ønsker at bruge.

 

Det kan virke som en simpel opgave at finde det første og bedste, som kommer frem, når man skriver “lej en stand-up komiker” på google, men er der tænkt over hvordan forholdene er til festen?

 

Her under kommer nogle eksempler på forhold, som vi ofte oplever, har en negativ indvirkning på underholdningen:

Teksten forsætter under videoen

Sidder jeres gæster ved rundborde?

Så sidder halvdelen af gæsterne altså med ryggen til underholdningen.

Sørg derfor for, at folk kan rykke sig rundt, eller sørg for et tilstødende lokale, hvor folk kan sætte sig ind og se underholdningen.

Har du prøvet at grine med mad i munden?

Det er aldrig en rar oplevelse, men vi oplever gang på gang, at folk booker underholdning midt i forretten eller desserten, og vi anbefaler, at underholdningen typisk skal starte festen, så gæster løsnes op og har et godt samtaleemne resten af festen.

En overraskelse kan ofte være rigtig dejlig, men…

ikke hvis man allerede er 5 timer inde i festen, og har en god snak igang med sidemanden, eller er for fuld til at koncentrere sig. Sørg for, at overraskelsen kommer rettidigt, så alle gæster har fyldt glassene op og har røget af, så der ikke er for mange forstyrrelser under underholdningen.

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål eller andet i forbindelse med booking af underholdning.

 

Ring til os idag på tlf:

+45 51 53 91 53

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...