< se andre artister

Komik & Satire

Jonas Mogensen

Jonas vandt i 2015 talenteprisen ved Zulu Comedy Galla. Siden da har han været med til at skabe flere succesfulde TV formater til TV 2 og Zulu, her i blandt sketchprogrammet “Grand Danois”, “Er Vi der Ikke Snart?” & seneste Minkavlerne.

UNDERSPILLET JYDSK HUMOR

Jonas er en komiker du ikke ser hver dag, han er nemlig utrolig underspillet i sin humor og kombineret med sin jydske charme, så kan du være sikker på at du får en oplevelse som ingen anden. Jonas bruger sig selv og sine oplevelser i hverdagen, og selv de mindste oplevelser kan blive til lår klaskende fortællinger i hans show.

HVEM ER JONAS MOGENSEN?

Jonas Mogensen startede sin comedy karriere i det Aarhusianske, hvor han hurtigt blev en publikums favorit. De seneste år har han fokuseret på at skrive og spille med i flere danske tv produktioner, sammen med nogle af de mest respekteret komikere og skuespillere. 

 

Tak for hjælpen med underholdning til jubilæums- og sommerfest.

Særligt Jonas Mogensen har fået mange roser med sig blandt gæsterne. Så det gik rent hjem! Har vi brug for underholdning en anden gang, kan vi sagtens finde på at booke gennem jer igen

– Rebekka Rich Topholm

Dynamicweb Software A/S

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...