< se andre artister

Komik, Satire & Impro

Jakob Thrane

4.4 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Jakob er et geni på scenen og der er ikke mange der kan måle sig med hans talent inden for stand-up og impro Comedy. Du kender bl.a. Jakob fra: Finalen DM i stand-up (2017), Stand-up uden grænser (2017), Zulu Awards (2016),  Zulu Comedy festival (2016), Sangen “Forfest” (2015), Sangen “Chokoboller” (2013), Fup i farvandet (2012), og et af de utallige privat-arrangementer i løbet af hans 10 år på scenen.

KOMISK GENI

Når Jakob folder sig ud på scenen skal du ikke være bange for lidt intimitet. Hans nærvær og skarpe comebacks gør at du får et show fyldt med latter, og han efterlader et publikum med indtrykket af at han henvendte sig direkte til den enkelte. Du skal vælge Jakob til at komme ud til jeres arrangement, hvis du er frisk på en aften der efterlader jer med ømme lattermuskler, og med en lille risiko for at blive svimmel af luftmangel grundet den uendelige strøm af grin.

HVEM ER JAKOB THRANE?

Jakob Thrane kender du måske allerede fra en af hans virale hit sange med gruppen Umage Image. ‘Rosin Bolle’, ‘Forfest’ eller ‘Intet Værd’ er sange der er flittigt afspillet på Youtube. Måske du kender ham fra et af de teaterstykker som han selv har været med til at skrive og producere. Jakob har mange forskellige projekter i vælten, og det gør ham til en utrolig interessant og alsidig komiker at følge. Med Jakob du får en komiker som hele tiden prøver at forny sig selv og eget materiale.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...