< se andre artister

Komik & Satire

Jakob Svendsen

4.7 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Jakob Svendsen er en rutineret komiker der diskutere temaer som de fleste komikere aldrig kunne finde på at tage op, og heldigvis for det. Han forstår at give emner som kristendommen og næstekærligheden et sjovt og mærkværdigt twist, som man aldrig havde set komme.

RUTINERET KOMIKER

Jakob er en utrolig arbejdsom komiker der allerede har opnået at bliver nomineret til årets talent, turneret med 3(4) onemanshows, været med i Zulu Comedy Fight Club og meget andet. Jakob er en komiker der konstant overrasker og fornyer sig selv, så du kan godt glæde dig til at se hvad han finder på næste gang. Du kender bl.a. Jakob fra: Zulu Comedy Festival, HCA Comedy Festival, Heino & Jakobs onemanshow, Kristen I Krise, Næste(n) Kærlig, Selvtillid og Zulu Comedy Fight Club.

HVEM ER JAKOB SVENDSEN?

Kan man være kristen og komiker? Det er Jakob Svendsen et strålende eksempel på at det kan man sagtens! Jakob har hele to onemanshows bag sig som omhandler emnet, samt et show mere som omhandler selvtillid, som samtidig er titlen på showet. Jakob er en meget arbejdsom komiker som bruger sine egne observationer og oplevelser i sine optrædener, hvilket gør et show med ham til en meget nær og sjov oplevelse.

 

 

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...