< se andre artister

Komik & Satire

Jacob Taarnhøj

Jacob Taarnhøj kender du måske allerede fra programmer som Stor Mester, Zulu Comedy Galla, DM I Stand Up eller hans første show ‘Comedy Special’ som udkom på TV2 Zulu i 2018.

ERFAREN & ARBEJDSOM KOMIKER

 

Jacob Taarnhøj er kendt som en komiker der altid arbejder benhårdt på at skrive nyt og anderledes materiale som han kan optræde med.  Alt fra telemarketing til fodbold fans kan forekomme i hans shows, og det er det som gør det til en fornøjelse at se Jacob, for man er sikker på at han nok skal sige noget som de fleste kan relatere til. 

 

 

HVEM ER JACOB TAARNHØJ?

Jacob fik for alvor gang i sin comedy karriere, da han flyttede til Aarhus i 2012. Her var han med til at stable de ugenlige open mike shows på benene, samt hjælpe med at starte et ugenligt engelsk show, hvilket gør at Jacob idag kan bookes til at optræde på engelsk. Siden han i 2017 vandt Zulu Comedy Galla’s Talentpris, har Jacob haft endnu mere travlt end han plejer og det har resulteret i optræderne på både store festivaller og TV shows, men lade jer ikke bare af de store bedrifter, for Jacob har stadig fødderne solidt plantet på jorden, hvilket altid gør ham til et godt bud, når man gerne vil book en komiker som kan få alle mennesker i selskabet til at grine.

Vi har været meget tilfreds med begge bookinger.

Både Conrad Molden som var et stort hit i går hvor vi havde en del internationale blandt publikum. Men også Jacob Taarnhøj var fantastisk. Vi har været glade for jeres hjælp med at booke og med at flytte lidt rundt på tiderne.

 

Vi vender helt sikkert tilbage.

– Sanne Norman Nielsen

Direktionssekretær, Erhvervsakadamiet Kolding

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...