Køb billet

Find billetter til ONDSKAB i nærheden af dig!

11. March 2022 19:00SvendborgBlack BoxKøb billet
18. March 2022 19:00ViborgTinghallenKøb billet
19. March 2022 19:00AabenraaSønderjyllands hallenKøb billet
23. March 2022 19:00FredericiaTøjhusetKøb billet

Varm op til showet ONDSKAB!

ONDSKAB

Køb bogen “den danske seriemorder” her
Ondskab
Foredrag med Sebastian Richelsen
På denne aften går journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen i dybden med seriemordere. Han ser på, hvem seriemorderen er og hvordan ondskaben er opstået hos denne person. Sebastian fremhæver som eksempler nogle af verdens værste seriemordere, samt går i dybden med den danske seriemorder Amagermanden og sætter fokus på hans angstprovokerende dobbeltliv.
Seriemordere:
Sebastian har oparbejdet sig en stor viden indenfor området og tager her pulsen på de nyeste teorier og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:
– Hvem er seriemorderne og hvor kommer ondskaben fra?
– Hvad adskiller seriemorderne og hvad driver dem?
– Hvordan efterforsker politiet serieforbrydere?
Sebastian Richelsen:
Sebastian arbejdede i politiet fra 2006 til 2016, hvor han ved siden af arbejdet læste til journalist. Han har siden arbejdet med true crime på flere forskellige platforme. Udover at være vært på en række tv-programmer primært omhandlende seriemordere, har Sebastian været medvært på Radio24syv programmet Politiradio. Sammen med komiker Anders Grau lavede han to sæsoner af seriemorder-podcasten Myrdet… af Richelsen og Grau. Seneste er han dykket ned i Amagermandens liv og forbrydelser i podcasten Den Danske Seriemorder, som også er udgivet som bog.
Foredraget varer ca. 2 timer og 15 minutters pause.
Fordelt på 2x45minutter og efterfølgende mulighed for at spørge Sebastian om tilblivelsen af foredraget og ind til at hans tidligere arbejde som efterforsker.