fbpx
Loading Events

« All Events

Kronisk sjov

7 December @ 20:00 - 21:30 UTC

kr180,00

Om showet ”Kronisk sjov”.

Kronisk sjov er Oliver Stanescus første Stand Up Special. Dette show handler om Olivers liv, hvor emnerne sklerose, parhold og lysten til altid at have det sjovt trods livets op og nedture, er nogle af de fremtrædende emner, der vil blive berørt.

Showet handler om hvordan det er at være 29 år gammel og være den ”stolte” indehaver af to kroniske lidelser, og samtidig være fyldt med drømme om hvordan livet skal udforme sig, trods nogle bump på vejen.

 

Oliver udtaler om showet:

”Jeg synes det her show, er det sjoveste, jeg nogensinde har lavet, samtidig med det handler om noget, der betyder noget. Det er her jeg synes comedy bliver allerbedst.

Comedy skal altid være sjovt – det er det der definerer det – men når det også kan røre ved noget i folk samtidig med de griner, synes jeg det bliver allerbedst og det synes jeg, at jeg har ramt med dette show. ”

 

Om Oliver.

Oliver debuterede med stand up i marts 2017, samme år vandt han talentkonkurrencen ’De nyeste nye’. I 2021 optrådte Oliver til Zulu Comedy Galla, som en af ’De nye håb’.

Du kender måske Oliver fra flere optrædener på TV2 Zulu, enten på tv-programmet Zulu Open Mic med Christian Fuhlendorff ved roret, eller da han i 2021 nåede finalen i DM i stand up.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
alm. billet
prisen er inkl. billet gebyr på kr. 30,-
kr180,00

Details

Date:
7 December
Time:
20:00 - 21:30 UTC
Cost:
kr180,00

Organizer

B Entertained
Phone:
51 53 91 53
Email:
martin@bentertained.dk
View Organizer Website

Venue

Hotel Cecil
Niels Hemmingsens Gade 10
København, Sjælland 1153 Denmark
+ Google Map
Phone:
50 28 66 52