< se andre artister

Engelsk stand up comedy

Conrad Molden

5.0 ud af 5 stjerner på eventzonen.dk

Den britiske komiker Conrad Molden har gjort sit indtog på den danske stand up scene de seneste par år, og han er kun lige begyndt. Conrad har allerede 2 turnéer bag sig, og har mange flere projekter i sin pipeline den kommende tid. Du kan forvente at se en komiker der aldrig taler ned til sit publikum, men møder dem i øjenhøjde, og i fællesskab finder sjove og underfundige observationer de kan grine af. 

 

HYGGELICIOUS COMEDY

Conrad har allerede sat sit præg på den danske stand up scene. Måske har du set hans klip om danske bandeord. Hvis dette ikke er tilfældet har vi smidt et link til det lige her. Måske var du så heldig at se ham på hans “DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour” som han turnerede landet tyndt med i 2017 & 2018. I 18′ nåede han også hele vejen til finalen ved DM I Stand up, så det er altså en både erfaren og dygtig herre vi har med at gøre.

HVEM ER CONRAD MOLDEN?

Hvis du leder efter engelsk stand up til jeres næste arrangement, så vil du med garanti få en oplevelse du sent glemmer, når du booker Conrad Molden. Den britiske komiker har boet i Danmark de sidste fem år, hvor han har underholdt danskerne med hans syn på Danmark, danskere og hele vores hygge kultur – Conrad elsker Danmark på godt og ondt, og det kommer for alvor til udtryk når han indtager scenen.

Conrad har underholdt fra alt til private fødselsdagsfester og til nogle af landets største virksomheders arrangementer. Alle aldersgrupper kan relatere til hans sjove observationer og historier, som en englænder der er dumpet direkte ned i et land hvor man betaler 50% i SKAT, man drikker noget forfærdeligt sprøjt der hedder snaps, og hele tiden taler om noget der hedder “hygge”. 

Hvis I skal booke engelsk stand up til jeres næste arrangement, så er Conrad helt sikkert det rette valg

 

Vi har været meget tilfreds med begge bookinger.

Vi har været meget tilfreds med begge bookinger. Både Conrad som var et stort hit i går hvor vi havde en del internationale blandt publikum. Men også Jacob Taarnhøj var fantastisk. Vi har været glade for jeres hjælp med at booke og med at flytte lidt rundt på tiderne.

 

Vi vender helt sikkert tilbage.

– Sanne Norman Nielsen

Direktionssekretær, Erhvervsakadamiet Kolding

Alt i alt, en rigtig god oplevelse!!

Vi havde den utvivlsomme ære at have Conrad Molden optrædende til vores firmajulefrokost 2018. Conrad havde kontaktet mig i ugen op til showet, hvor vi fik forventningsafstemt og snakket nærmere om showet. På selve aftenen ankom Conrad i god tid og da han kom på scenen lagde han salen ned. Det var et internationalt publikum, men han nåede ud til alle og latteren ville ingen ende tage. Han var skarp, nærværende og hylende morsom! Den administrative del af bookingen kørte let og uden problemer!

– Frederik Lorenzen
Scientist, Process Transfer

AGC Biologics

Det er os som takker.

Arrangementet gik rigtig godt, og både vores team og gæsterne var så glad for Conrad som Host of the Night. Du må sende ham en stor tak fra os.

–  Zivile Petronyte

International Community Odense, Odense Kommune

Vi er meget tilfredse med vores booking igennem jer.

Conrad kom i rigtig god tid til vores arrangement og havde derfor tid til at gå rundt og tale lidt med folk inden han fyrede den af. Vi vil selvfølgelig tænke på jer hvis vi en anden gang har brug for underholdning til en ny fest.

– Poul Fensmark Hansen 

Senior Buyer

TUNN3L JV I/S

Vi var MEGET tilfredse.

Vi havde en rigtigt vellykket julefrokost – også takket være Conrad. Hans show var sjovt, og vi kunne alle relatere til indholdet, såvel vores danske som udenlandske personale. Derudover holdt han en sober linje, og ingen følte sig stødt eller udstillet. 

 

– Betina

Department Of Economics and Buisness Economics, Aarhus University

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...