Booking

Booking

Godt nok er vi et booking-bureau, hvor du kan booke stand up og impro comedy shows med mange af landets bedste komikere – men vidste du, at vi også tilbyder udlejning af udstyr til arrangementer og grafisk arbejde? På den måde kan vi tilbyde en færdig pakke til jeres næste arrangement. Du kan derfor booke stand up eller impro comedy, få det rette udstyr til lyd og lys, og vi kan hjælpe jer med plakater, annoncer og andet inden for det grafiske. Med andre ord, sørger vi for din aften spiller 100%. Nedenunder kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kan du ikke finde den  stand up eller impro komiker du leder efter, så henvend dig endelig. Vi kan booke praktisk talt enhver komiker fra den danske scene.

1.

Har I brug for en konferencier til jeres næste arrangement, der både er sjov, underholdende og dybt professionel? Eller skal I booke stand up til et sjovt indslag til julefrokosten? Hvad med live-musik? Vi tilbyder lidt af hver – så det er bare at tage kontakt til os, så giver vi et bud på passende underholdning til jeres arrangement.

2.

Hvis I har booket stand up eller andet underholdning, så kan vi tilbyder udlejning af udstyr til lyd, lys og andet sceneudstyr, så jeres arrangement kommer til at spille 100%. Vi kan levere udstyr til store og små forsamlinger. Vi kommer og sætter det op for jer, og piller det ned igen.

3.

Har I brug for at vi markedsfører jeres arrangement for jer? Vi kan bl.a. hjælpe med grafiske designopgaver, såsom plakater eller flyers, videopromoveringer og annoncer på jeres sociale platforme. Det er endelig bare om at sige til, så hjælper vi jer i mål.

VORES KOMIKERE

Book stand up eller impro comedy med en af komikerne herunder til arrangementer og privatfester. Giv os et kald, eller tag fat i os vha. vores kontaktformular, hvis i ønsker at booke vores komikere, eller søger et uforpligtende tilbud.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...