< se andre artister

Stand Up

Benjamin Jeppesen

På trods af hans forholdsvis korte karriere i en relativ høj alder (debuterede Marts 2017), så har han alligevel formået, at finde sig til rette og bare være sjov.

FAMILIE FADEREN

Han fanger ret hurtigt sit publikum med sin  lune jokes og fortællinger, om han finurlige hverdag og de udfordringer der følger med, når man har været i forhold i mange år og har fået børn. Der bliver gjort grin med ham selv og hans familie, men også observationer uden for hjemme, får en tur. Der er garanti for et godt grin, om man så er ung eller gammel. Benjamin er sjov.

HVEM ER BENJAMIN JEPPESEN?

Benjamin har på kort tid vist at han er en virkelig sjov komiker. til hverdag optræder han rundt omkring i hele landet, dog primært i sin hjemby Odense. I 2018 var Benjamin bla. opvarmer for Danmarksmestren i Stand Up. 18, Phillip Devantier, på hans turne med showet ” En Rigtig Mand?”. I 2019 har Benjamin fået tjansen som opvarmer på komikeren Nicolaj Langes onemanshow ‘Mere Skæg End Nogensinde’ som han har fået stor ros for.

Et klart 5 stjernet ja herfra

Kan kun sige det var helt fantastisk . De gjorde bestemt kun festen endnu bedre. Det var så sjovt og både værter og gæster var flade af grin. Mega god ide at bruge 2 til at underholde. De var helt fantastisk underholdende og 2 super flinke og søde fyre. (Benjamin Jeppesen & Phillip Devantier)

– Camilla

5/5 herfra.

Benjamin Jeppesen var en stor succes til vores arrangement. Han tilpassede sig arrangementet og havde en rød tråd gennem hele hans optrædelse. Han fik hurtigt grebet om publikum og leverede sine jokes perfekt. Folk grinede stort set fra start til slut. Han var god til at tage egne oplevelser og få publikum til at kunne relatere til de forskellige emner. Det er kun et spørgsmål om tid før han træder ind på den store stand-up scene.

 

– Anders, CPHDOX 

Tak for hjælpen med kontakt til Benjamin

Det var et rigtig godt arrangement Benjamin kom med, det passede helt perfekt til vores aften. En god kombination af hans eget materiale og lidt impro om nogle af os om bordet. Det fungerede bare rigtig godt!

– Camilla, EUROPEAN SPERM BANK

5 Stjerner her fra

Fantastisk sjov og fik sat gang i festen og alle ung som gammel grinede og syntes det var super godt hele vejen igennem, kan varmt Anbefales.

– Frank Jensen

Vi anbefaler ham til hver en tid

Han tog alle gæster ved min lillesøsters 40 års fødselsdag med storm. Vil anbefale ham til hver en tid.

– Karina.

Kontakt os.

Martin Rosenberg
martin@bentertained.dk
+ 45 51539153

Her finder du os.

B ENTERTAINED MANAGEMENT & TOUR
Kornmarken 127
8800 Viborg

Al indhold på siden er ophavsretligt beskyttet og ejet af B ENTERTAINED

Loading...