Book Jonathan Løw

Jonathan Løw er blevet udnævnt til ”Top 100 leder-talent” af Berlingske samt er blevet kaldt ”iværksætterguru” af Dagbladet Børsen. Han har været med i opstarten af fem virksomheder samt skrevet 5 bøger om iværksætteri, innovation og lydhør ledelse. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere – heriblandt LISTEN LOUDER. Han har derudover interviewet over 100 af verdens førende ledere og innovatører til bogen GURUBOGEN. Jonathan Løw har desuden været ansat som online chef hos Bog & idé samt som investor og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Han er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største ledertalenter af Berlingske samt har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med virksomheden engodsag.dk. I dag arbejder Jonathan Løw som foredragsholder og co-founder af AI-virksomheden JumpStory. Han er fast gæsteskribent og blogger om iværksætteri og ledelse hos Børsen, Finans.dk, Computerworld, Entrepreneur.com og Forbes Magazine. Jonathan Løw holder foredrag om lydhør ledelse, innovationskultur, entreprenant tænkning og forandringsledelse. Hans foredrag har modtaget store roser af kunder som Dansk Industri, Symbion, HK, FOA, Arbejdernes Landsbank, LEGO og mange flere.

 

Foredrag 1: IVÆRKSÆTTERI. Sådan lykkes du. Foredraget der på en levende og autentisk måde viser vejen for fremtidens iværksættere

Man hører ofte, at vi i Danmark skal leve af vores gode idéer. Det er imidlertid i modstrid med den forskning, der findes omkring, hvorfor nogle iværksættere får succes, mens andre fejler.

Tallene taler deres tydelige sprog: 80% af alle idéer fejler – uanset hvor veludførte de er. Derfor handler det om at finde ud af, hvilke af dine 20% idéer, der rent faktisk kan blive til noget, og hvordan du bliver bedre til at vurdere og undersøge det.

Dette inspirerende og provokerende foredrag om iværksætteri stiller skarpt på, hvorfor de fleste idéer er værdiløse, hvorimod det afgørende for at lykkes er et stærkt team og den rette tilgang.

Med afsæt i mine egne 20 års erfaring som iværksætter og ikke mindst kombineret med viden fra 100 af verdens førende iværksættere i GURUBOGEN, gør jeg tilhørerne klogere på, hvordan de dropper idéerne og i stedet dyrker virkeligheden.

Én af måderne er at anvende den kendte Lean Startup-metode, som er brugt i tusindvis af startups og som øger mulighederne for at lykkes med éns iværksætterdrømme.

Dette foredrag gør op med ”den gode idé” og dyrker i stedet virkeligheden og den handlingsorienterede og afprøvende tilgang til iværksætteri.

Foredrag 2: AT HAVE SEX MED EN MYG

Foredraget der giver helt konkrete værktøjer til at skabe mere innovation og fremdrift Lær af verdens 200 absolut bedste og førende iværksættere & innovatører.

Da den farverige stifter af Body Shop, Anita Roddick, blev spurgt om hemmeligheden bag hendes succes, svarede hun, at det handler om at handle mere. Hun tilføjede:

“If you think you’re too small to have an impact, try going to bed with a mosquito.”

Jeg brugte noget af 2022 på at interviewe 200 af verdens førende iværksættere og innovatører. Det er stiftere af eller topchefer i virksomheder som Airbnb, Spotify, Asana, Toms Shoes, WordPress, Basecamp, LEGO, The Obama Foundation og mange flere.

De samtaler har jeg kogt ned til én times inspirerende foredrag om at gøre flere drømme til virkelighed.

Foredraget er til virksomheder og organisationer, der ønsker at gøre flere af deres drømme til virkelighed ved at lære af de bedste. Og det er til ledere og medarbejdere, der er bevidste om, at innovation uden handling blot er idéer i en Powerpoint-præsentation.

Som tilhørere får I helt konkrete værktøjer til at skabe mere innovation og fremdrift i hverdagen. Derudover skaber det en fælles tro på, at fremtiden bliver helt fantastisk, og endelig løftes den enkelte ud af eventuel frustration, stagnation eller kassetænkning.

MOTIVATION:

Foredrag 3: MOTIVATION – Skab en vinderkultur

Foredraget om hvordan du skaber en ægte og dyb motivation og passion iblandt medarbejderne…

Jeg har de seneste 4 år rejst rundt i hele verden og talt med hundredvis af verdens førende ledere, entreprenører og HR-chefer.

I dette foredrag deler jeg de vigtigste og mest innovative tiltag indenfor HR i verden med tilhørerne samt gør deltagerne klogere på, hvordan man kan arbejde med motivation og passion i hverdagen.

Hør bl.a. om hvorfor:

Zappos og Amazon har indført en 3-måneders bonusløn, hvis en medarbejder siger op indenfor den første måned efter ansættelse. Ja, du læste rigtigt!
Airbnb-stifter Brian Chesky sendte en mail til alle medarbejdere, hvori han skrev: “Jeg aner ikke, hvad Airbnb laver om 10 år fra nu, men lov mig én ting: Please don’t fuck up the culture!”
Kayak – et amerikansk væksteventyr – beder alle medarbejdere om at besvare kundeservice-opkald.
Netflix opfordrer alle ansatte til løbende at stille deres chef spørgsmålet: Hvis jeg sagde til dig, at jeg ville sige op, hvor hårdt ville du så arbejde for, at jeg skulle ændre min mening?

LEDELSE, INNOVATION & HR

Foredrag 4: WHY – Find dit hvorfor

Vi har alle et hvorfor. Dit hvorfor er det formål eller den sag, der inspirerer dig.
Du har måske set den populære Ted Talk Start with why af amerikaneren Simon Sinek.

​Jeg har haft fornøjelsen af at skrive forordet til Simon Sinek’s nye bog Find dit hvorfor, og i dette foredrag inspirerer jeg jer til, hvordan I kan finde jeres hvorfor som både organisation og individ.​

Jeg leverer med humor og dybde de vigtigste pointer fra Simon Sineks nye bestseller.

Foredrag 5: FORANDRINGER – Bliv forandringsskabende

Det er ikke nok at være parat til forandringer. Vi skal være forandringsskabende i fremtiden!
For en række år siden blev jeg kåret til ét af Danmarks 100 største talenter indenfor ledelse. Jeg har imidlertid aldrig opfattet mig selv som den fødte leder, men jeg har altid været dybt optaget af, hvorfor og hvordan nogle ledere kan skabe helt unikke og forandringsskabende kulturer i deres organisationer.

Derfor begav jeg mig på en rejse, der langt fra er slut endnu, men som allerede har ført mig til flere end 13 forskellige lande over hele verden.

Hvert sted har jeg talt med de førende ledere og eksperter indenfor ledelse, og jeg har bl.a. stillet dem spørgsmålet:

Hvad er de vigtigste egenskaber og værktøjer for fremtidens ledere? Og hvordan sikrer vi positive og bæredygtige forandringer i vores organisationer?

​I dette foredrag deler jeg de vigtigste erfaringer fra mine rejser.

​Jeg har talt med flere end 100 eksperter indenfor forandringer og forandringsskabende ledelse – f.eks.:

 • ​Edgar Schein
 • Henry Mintzberg
 • Johan Bülow
 • Jørgen Mads Clausen
 • Otto Scharmer
 • Salim Ismail
 • Simon Sinek
 • Tom Peters

Foredrag 6: LEDELSE – Lær at lytte højere

Træn jeres nysgerrighed og evne til at lytte højere.

Jeg tror på, at fremtiden tilhører dem, der lytter højere, og som evner at sætte handling på den nye erfaring og viden, som de opnår igennem deres lydhørhed.

For nyligt udkom en stor amerikansk undersøgelse, der viste, at den gennemsnitlige leder afbryder en medarbejder efter 18 sekunder. Det er tankevækkende i en tid, hvor vi hele tiden efterspørger dygtigere ledere og mere medarbejderinddragelse.

For mig gælder Listen Louder-filosofien dog ikke kun for ledere:

 • Den gode sælger vil vide, at man skal lytte mindst ligeså meget til kunden, som man selv taler.
 • Den passionerede offentligt ansatte vil være bevidst omkring, at både borgere og kolleger løbende skal lyttes til og inddrages i processen for at føle et ægte medejerskab i sidste ende.
 • Den dygtige marketingansvarlige er klar over, at man skal forstå, før man kan gøre sig forståelig.
 • Den innovative organisation lytter hele tiden højere til kolleger, kunder og helt andre brancher for at kunne skabe nyt.

Heldigvis er evnen til at lytte højere noget, der kan trænes. Men det kræver træning!

I kan starte jeres vej henimod at blive en endnu mere lydhør organisation og ledelse ved at booke dette foredrag.

TRENDS & FREMTID

Foredrag 7: TRENDS – Alt I bør vide på 1 time

Jeres vigtigste årlige investering i fremtiden som organisation. Book 1 times spændende og levende indblik i de vigtigste trends og tendenser for 2023.
Ajourfør medarbejderne på nutiden og fremtiden i løbet af én time. Inviter nøglemedarbejdere eller hele organisationen med til et underholdende og jordnært indblik i:

 • Hvor er verden i dag anno 2022?
 • Hvor er vi på vej hen i 2023 og 2024?
 • Hvad vil overraske jer mest i de kommende år?

Den danske serie-iværksætter Jonathan Løw er nysgerrig af natur. Derfor har han talt med hundredvis af iværksættere, ledere og innovatører fra hele verden. Han har kombineret dette med sine egne 20 års erfaring som iværksætter og leverer på én time det indblik, enhver organisation har behov for i nutiden og fremtiden.

Det er hverken bankanalytikerens kedelige kurver eller futuristens til tider flyvske forudsigelser. I stedet får I et jordnært, humoristisk og handlingsorienteret bud på, hvad I skal være særligt opmærksomme på og lytte lidt højere til i tiden, der kommer.
Få en forståelse af de vigtigste samfundstendenser, der kommer til at påvirke vores fælles hverdag – lige fra topchefen til bogholderen og manden på produktionsgulvet.

Kendt fra

 • Bestseller bogen “Listen Louder”
 • Gæsteskribent og blogger hos:
  • Børsen
  • Finans.dk
  • Computerworld
  • Entrepreneur.com
  • Forbes Magazine

Få en smagsprøve på Jonathan Løw


Book Jonathan Løw

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Jonathan Løw vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Jonathan Løw på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk