Book Jan Gintberg

Jan Gintberg debuterede som stand-up-komiker i 1992. Det store folkelige gennembrud kom fem år senere med de berømte taler til nationen i Tæskeholdet på P3.

Jan er en af de absolut mest produktive på den danske comedy scene. Han var den første af de nye komikere der tog stand-up fra mindre klubber til de større teaterscener med showet ”Det ligger i Generne” i 1997. Han er aktuel med showet “Gintberg Reder Verden – Live 2018” med premiere på Bellevue Teatret 25. Januar 2018.

Derudover har Jan slået sine folder som vært og redaktør på en række samfundssatiriske tv-programmer på DR og TV2.

Som forfatter har Jan Gintberg bl.a. skrevet satiriske klummer til adskillige aviser. Han har også udgivet to bøger på forlaget Gyldendal: ”DysFunktionel Far” og ”Gintbergs Verden”.

 

Jan været hovedpersonen i en lang række andre tv programmer og serier herunder rejseprogrammet “Eventyrerne”, “Gintberg Går Banzai i Japan” og underholdningsprogrammet ”Er du klogere end en 10-årig” på TV3. Som forfatter har Jan Gintberg bl.a. skrevet satiriske klummer til adskillige aviser og i flere omgange været fast TV anmelder på Ekstrabladet.

Få en smagsprøve på Jan Gintberg


Anmeldelser

Jan var bare vildt god!


Thomas Alstrup

CM-ISO

Book Jan Gintberg

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Jan Gintberg vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Jan var bare vildt god!


Thomas Alstrup

CM-ISO

Kontakt

Jan Gintberg på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk