Jakob Thrane

Følg Jakob
Book Jakob Thrane

E-mail: martin@bentertained.dk

Telefon: +45 51 53 91 53

Book Jakob Thrane

Hvem er Jakob Thrane?

Når Jakob folder sig ud på scenen skal du ikke være bange for lidt intimitet. Hans nærvær og skarpe comebacks gør at du får et show fyldt med latter, og han efterlader et publikum med indtrykket af at han henvendte sig direkte til den enkelte. Du skal vælge Jakob til at komme ud til jeres arrangement, hvis du er frisk på en aften der efterlader jer med ømme lattermuskler, og med en lille risiko for at blive svimmel af luftmangel grundet den uendelige strøm af grin.

Jakob Thrane kender du måske allerede fra en af hans virale hit sange med gruppen Umage Image. ‘Rosin Bolle’, ‘Forfest’ eller ‘Intet Værd’ er sange der er flittigt afspillet på Youtube. Måske du kender ham fra et af de teaterstykker som han selv har været med til at skrive og producere. Jakob har mange forskellige projekter i vælten, og det gør ham til en utrolig interessant og alsidig komiker at følge. Med Jakob du får en komiker som hele tiden prøver at forny sig selv og eget materiale.

Kendt fra

  • Musikvideoerne: Umage Image
  • Finalist Ved DM I Stand Up 2017
  • Comedy Central – Stand Up Uden Grænser
  • ZULU Open Mic – TV2 ZULU

Få en smagsprøve på Jakob Thrane

Book Jakob Thrane

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Jakob Thrane vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!