Book Henrik Danielsen

Henrik er et af de nye talenter fra Aalborgs comedy scene. Henriks comedy tager oftest udgangspunkt i ham selv og hans hverdag, og han er ikke bange for at udlevere selv de mest pinlige situationer som hverdagen måtte indebære.

Henrik er virkelig sjov og forstår at tilpasse sig til den stemning publikum i lokalet har. I 2017 varmede Henrik op for den britiske komiker Conrad Molden da han besøgte Aalborg – Da Conrad skulle på turné igen i 2019-20 blev Henrik valgt til at varme op på flere steder af turnéen, fordi han fik så meget ros af publikum.

Dette betyder også at Henrik kan optræde på engelsk, hvis jeres arrangement kræver dette!

Kendt fra

  • Semifinalist ved DM I Stand Up 2019
  • Finalist ved DM I Stand Up 2022

 

Få en smagsprøve på Henrik Danielsen


Anmeldelser

Professionel optræden - kunne nemt lige lægge materialet om til at være på engelsk, da vi havde udlændinge til stede. Sjovt - og vedkommende for lokationen (Aarhus). Fedt at det ikke var under bæltetstedet, da der her var tale om et firmaarrangement med eksterne forretningsforbindelser. Rigtig god oplevelse.


Didde Vaaben

Institut for Klinisk Medicin, AU

Henrik var en fornøjelse at have på besøg!


Rasmus Lytsen

Infiniance P/S

Book Henrik Danielsen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Henrik Danielsen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Professionel optræden - kunne nemt lige lægge materialet om til at være på engelsk, da vi havde udlændinge til stede. Sjovt - og vedkommende for lokationen (Aarhus). Fedt at det ikke var under bæltetstedet, da der her var tale om et firmaarrangement med eksterne forretningsforbindelser. Rigtig god oplevelse.


Didde Vaaben

Institut for Klinisk Medicin, AU

Henrik var en fornøjelse at have på besøg!


Rasmus Lytsen

Infiniance P/S

Vi var rigtig glade for Henriks besøg! 😊


Bente Bundgaard Steen

Nordsøen Oceanarium

Vi havde fornøjelsen af Henrik til vores gammelelevfest i år. V har efter showet modtaget rigtig god respons, og folk synes det var virkelig fedt. Der var noget for alle og showet var generelt meget inkluderende.


Emma Vørs

Idrætsskolerne Ikast

vi var tilfredse og Henrik havde et godt øje for at det var unge 1 års elever, han optrådte for. God performance - kan anbefales


Else Krog

Skanderborg-Odder Center

Kontakt

Henrik Danielsen på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk